19maart

Kennismakingsworkshop PersonalMapping: Gedrag in Kaart gaat helaas niet door!

Date 2019-03-19-2020-03-19
LocationMuiderweg 24, 3891 DB Zeewolde

Door alle toestanden rondom het Coronavirus gaat de workshop van 19-03 helaas niet door.  Ben je nieuwsgierig naar wat Personalmapping jou kan brengen, neem dan gerust contact op. In overleg is er meer mogelijk dan nu misschien lijkt.

 PersonalMapping is het startpunt van een reis naar persoonlijke ontwikkeling en betere communicatie en samenwerking binnen teams en organisaties.

Jouw gedrag wordt letterlijk in kaart gebracht!  De plaatsnamen op deze kaart vertellen van alles over jouw gedragsstijl, hoe dit gedrag soms op anderen overkomt en wat jouw valkuilen zijn.

MapsTell is gebaseerd op het DISC model. Dit model is verrijkt door hier een extra laag aan toe te voegen: de Wereld van Verschil. De namen van de steden, bergen en rivieren in deze wereld, vertellen van alles over de verschillen in gedrag. De kaart nodigt uit om op ontdekking te gaan naar het eigen gedrag en vervolgens, over de grenzen van de hokjes, letterlijk in de wereld van een ander te stappen. Hiermee bieden wij een eigentijds, positief en impactvol alternatief voor lange (en vaak ietwat complexe en saaie) rapporten. Van persoonlijke ontwikkeling, het samen behalen van doelstellingen tot het letterlijk in kaart brengen van leiderschapsstijlen, de Wereld van Verschil biedt grenzeloze mogelijkheden.