Wat is jouw boeken top 10?

Mijn Boeken top 10

Vakantietijd is een mooie tijd om te brainstormen en plannen te maken voor het laatste kwartaal van het jaar! In mijn blog meer over mijn boeken top 10!

Lees jij ook alle etiketten?                                                                                                                                       Vanaf het moment dat ik kan lezen lees ik alles wat los en vast zit, dus ook alle borden en etiketten. Niet verwonderlijk dus dat ik een grote liefde heb voor boeken. Alhoewel ik graag een papieren boek in handen heb ben ik ondertussen toch ook gehecht geraakt aan mijn e-reader. In mijn coachkamer staat een fijne boekenkast. Het oog is groter dan de maag……zou dit ook voor de aanschaf van boeken gelden? 🙂

Hieronder mijn top 10 met boeken die klaarliggen om gelezen te worden:
1.   Kalmeer je gedachten en val in slaap – slaapwijzer-
2.   Minder doen, meer bereiken. Tips en technieken om je tijd en energie doeltreffend te besteden –                Barbara Berckhan –
3.   Een zee van tijd. Beeldend denken over loopbaanvragen en tijdsdilemmas – Kees Harmsen –
4.   De 1000 belangrijkste vragen – Alyss Thomas –
5.   Zakelijk bloggen – Mariska van Dasselaar –
6.   De klantmagneet – Irene Ogier –
7.   E-coaching. Direct aan de slag met het nieuwe coachen – Anne Ribbers –
8.   Systemisch Wijzer. Kennis uit opstellingen die je iedere dag kunt gebruiken. – Siets Bakker –
9.   Handboek Teamcoaching. Helpen zonder bemoeizucht. – Martijn Vroemen –
10. Doe mij maar klanten. Krijg meer bezoekers, verkoop aan meer klanten en val op in jouw markt! –             Youri Meuleman –

Nieuwsgierig!                                                                                                                                                                 Ik ben heel benieuwd naar jouw lijstje! Zet je jouw top 3 in een reactie op dit bericht?
Verder ben ik geïnteresseerd over welk boek jij meer zou willen lezen. Ik speel namelijk met het idee om iedere maand te bloggen over een boek.
Wat vind je van dit idee?